UČESNICA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR PRED MILIONIMA? Cela vila skočila na noge: Pala usred programa, HITNA DOŠLA PO NJU U RIJALITI! (FOTO) - 24h-info

UČESNICA DOŽIVELA MOŽDANI UDAR PRED MILIONIMA? Cela vila skočila na noge: Pala usred programa, HITNA DOŠLA PO NJU U RIJALITI! (FOTO)

STRAŠNO

Voljenka Ilić kolabirala je u vili “Parova”, nakon čega je brzo prebačen kadar na studio u kojem se dalje odvijala emisija “Upoznajte Parove”. Na društvenim mrežama podigla se ogromna prašina, jer su brojni fanovi tvrdili da je Voljenka zapravo doživela moždani udar pred kamerama. Naime, isto joj se dogodilo i pre nekoliko godina, samo van rijalitija.

 

Sve je zbog toga brzo savladao strah.

 

FOTO: HAPPY SCREENSHOT

O zdravstvenom stanju Ilićeve produkcija se brzo oglasila pa istakla da ona nije životno ugrožena, te da je njeno stanje stabilno.

 

Kako kažu, ekipa Hitne službe uradila je sve neophodne preglede i zaključila da je pala pošto je ostala bez vazduha, usled stresa koji joj se nagomilao za kratko vreme.

 

Pre stravičnog pada koji je celu velelepnu vilu u Zemunu podigao na noge, Voljenka se i te kako potresla zbog napada na njenu rijaliti drugaricu Dinu Galorini. Oštre reči teško su joj pale i više nije mogla da izdrži.

 

Trenutno o njoj brinu lekari i oporavlja se.

 

FOTO: HAPPY SCREENSHOT

24h-info/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
Don`t copy text!