U ČORTANOVCIMA, PRVI SNIMCI SA MESTA STRAVIČNOG ZLOČINA: Livada osvanula puna krvi... Komšije otkrile šta je prethodilo krvavom piru - 24h-info

U ČORTANOVCIMA, PRVI SNIMCI SA MESTA STRAVIČNOG ZLOČINA: Livada osvanula puna krvi… Komšije otkrile šta je prethodilo krvavom piru

UŽASAN ZLOČIN

CRNA HRONIKA

ČORTANOVCI – U porodičnoj kući u Čortanovcima, nedaleko od Inđije, pronađeno je telo 58-godišnje Nade Đ.

 

Policija je na licu mesta zatekla preklanu ženu i nož kojim je ubijena, a odmah je za ubistvo osumnjičen njen partner Milan T. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, nesrećna žena bila je ne samo izbodena nožem po vratu već joj je vrat bio i prerezan.

 

1 / 11 FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

 

– Milan je držao Nadu u naručju usred livade, njoj je bio prerezan vrat, krvi je bilo na sve strane i kada je shvatio šta je uradio, samo je rekao: Brzo zovi hitnu i policiju, ispričao je mladić, svedok užasne tragedije koja se sinoć dogodila u Čortanovcima.

Kako navode komšije, sve je počelo nekoliko sati pre kobnog ubistva. Nada i Milan su išli u goste kod porodičnih prijatelja kada je počela svađa pošto Nada nije htela na motor s njim jer je bio pijan pa je ostala još malo. Nešto kasnije kući ju je dovezao prijatelj i onda je počeo izliv Milanove ljubomore.

Prvo je nasrnuo na čoveka koji ju je dovezao a kad je on otišao da pozove policiju, nasrnuo je na Nadu koja je odmah potrčala do komšijske kuće dozivajući u pomoć. Niko joj nije otvorio, a Milan ju je sustigao i prvo toliko jako uhvatio za kosu da je ostala bez nje. Potom je uzeo nož, izbo je a zatim i zaklao.

 

Komšije su u šoku posle sinoćnog stravičnog ubistva.

 

(Kurir.rs/Blic)

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
Don`t copy text!
Content Blocked

Pronađite više informacija na našoj stranici.