REKLI SU JOJ DA IMA UPALU KRAJNIKA, A SATI SU JE DELILI OD SMRTI: Pojavio joj se plik u ustima, pa su joj dali da ga ispira slanom vodom, a onda se suočila sa STRAŠNOM ISTINOM (FOTO)

BORBA SE NASTAVLJA
ZDRAVLJE
Eni Lavgrov (21) tvrdi da je zbog pogrešne dijagnoza umalo tragično završila svoj život. Naime, kada je prvi put otišla kod svog lekara i pokazala plik u ustima i neobjašnjive modrice po telu, rečeno joj je da to nije ništa ozbiljno i da će se uz tretman slanom vodom povući.

FOTO: PROFIMEDIA
Pošto se stanje pogoršalo, Eni se ponovo obratila doktoru. Ovog puta je uz propisane antibiotike vraćena kući. Samo sedam dana kasnije, završila je u bolnici zbog povišene temperature. Tada joj je dijanostikovana upala krajnika uz preporuku da se vrati u bolnicu ako se povišena temperatura nastavi.

Nakon što se već sledećeg dana desilo pogoršanje, njena mama je brzo pozvala Hitnu pomoć, strahujući od najgoreg.

FOTO: PROFIMEDIA
Tek tada su doktori utvrdili da En ima ozbiljan problem sa krvnim sistemom i da su naredne dve nedelje kritične. Nakon što su preciznije analize pokazale da je uzrok njenog lošeg zdravstvenog stanja ipak aplastična anemija, En je morala da prima hemioterapiju da bi potom bila podvrgnuta transplataciji koštane srži. Donator je bila njena mlađa sestra, sedamnaestogodišnja Mili.

Eni je svesna da njen život nikad više neće biti isti i da će svaki put kad njena temperatura pređe 37,5 stepeni morati da poseti bolnicu, ali ne gubi nadu da će jednog dana ipak moći da živi normalno.

FOTO: PROFIMEDIA