OVO JE NAJSTARIJI RECEPT ZA MRŠAVLJENJE: Zahvaljujući njemu kilogrami će nestati kao od šale! (RECEPT) - 24h-info

OVO JE NAJSTARIJI RECEPT ZA MRŠAVLJENJE: Zahvaljujući njemu kilogrami će nestati kao od šale! (RECEPT)

MRŠAVLJENJE NIKADA LAKŠE

Jedan od njih je i sok od tri moćna sastojka koji efektno smanjuje osećaj gladi, ubrzava metabolizam, daje energiju i pomaže telu da izbaci višak masnoća

Gubitak kilograma je proces u kojem je potrebno obratiti pažnju na niz faktora. Osim fizičke aktivnosti i kontrolisaneishrane, koja nikako ne uključuje gladovanje, u ovom procesu mogu vam pomoći i mali nutricionistički trikovi.

Jedan od njih je i sok od tri moćna sastojka koji efektno smanjuje osećaj gladi, ubrzava metabolizam, daje energiju i pomaže telu da izbaci višak masnoća.

Napitak od jabukovog sirćeta i meda stari je saveznik u gubljenju kilograma, a sada mu se pridružuje grejpfrut koji, između ostalog, stabilizuje nivo šećera u krvi i efektno razgrađuje masti.

Sastojci: 1 šoljica soka od sveže isceđenog grejpa, 2 kašičice jabukovog sirćeta, 1 kašičica meda.

Priprema: Sve dobro izmešajte u blenderu dok se sastojci u potpunosti ne povežu. Sok popijte pre sva tri velika obroka (doručak,ručak, večera).

Postupak ponavljajte svaki dan 7 dana zaredom, zatim napravite pauzu od nedelju dana, kada opet možete da ponovite postupak. Ako ne podnosite gorčinu grejpfruta, svaki drugi dan ga zamenite sokom od sveže pomorandže.

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
Don`t copy text!