OPET KAO LUNA I SLOBA! Ana tvrdi da njena veza nije kao ona koja je obeležila 'Zadrugu 1', ali NAKON OVOG DAVIDOVOG POTEZA SVI ĆE IH UPOREĐIVATI! (VIDEO) - 24h-info

OPET KAO LUNA I SLOBA! Ana tvrdi da njena veza nije kao ona koja je obeležila ‘Zadrugu 1’, ali NAKON OVOG DAVIDOVOG POTEZA SVI ĆE IH UPOREĐIVATI! (VIDEO)

ZADRUGA

Ovo će zasigurno dovesti do novih poređenja!


Veliki šef odlučio je da zadrugare ovoga jutra probudi pesmom američkog pevača Džejmsa Brauna “Get on up“. Kako ta pesma ima poruku da se ustane i igra, zadrugari su dobili odličnu motivaciju za buđenje.

buđenje.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, zadrugari nisu bili posebno raspoloženi za igru ovog jutra kao prethodnog. Većina je i dalje ležala dok su se nizali hitovi popularne fank, soul i dens muzike.

Autor: TvPink Printscreen

Marko Petrušević Petrući već je imao spremnu kafu za buđenje.

Autor: TvPink Printscreen

A onda je David Dragojević uradio nešto što će zasigurno izazvati pažnju zadrugara. Kako ovih dana porede njegovu vezu sa Anom Korać sa parom koji je obeležio prvu sezonu najgledanijeg rijatija “Zadruga“, Lunom Đogani i Slobom Radanovićem, David je opet uradio nešto što će dovesti do poređenja ova dva para. Naime, dok je Koraćeva spavala, David je poljubio u stopalo, a opšte je poznato da je to Luna volela da radi Slobi.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
Don`t copy text!
Content Blocked

Pronađite više informacija na našoj stranici.