GOGU SEKULIĆ MUŽ OSTAVIO SA DETETOM! USRED ROĐENDANA OTIŠAO U CIRIH! Pevačica povukla drastičan potez, a ni on joj nije ostao dužan! (FOTO)

OTKRIVAMO

STARS

Goga Sekulić otpratila je nevenčanog supruga Uroša Domanovića sa Instagrama da bi ubrzo i on učinio isto.

Kako saznajemo, svetski vicešampion u brazilskom džijudžicuu u utorak uveče, na svoj rođendan, iznenada je otputovao u Cirih i ostavio pevačicu sa njihovom bebom Vasilijem Andrejom u Beogradu. Iako je donedavno među njima sve izgledalo kao med i mleko, Sekulićeva prolazi kroz ozbiljnu krizu u braku.

FOTO: SONJA SPASIĆ

“Sve je bilo idealno. Zajedno su boravili u Beogradu, pa su išli u manastir Ostrog da krste dete, a onda su organizovali i proslavu. Delovali su srećno i zaljubljeno, baš su bili skladni. Videlo se da se lepo slažu i dogovaraju o svemu. Međutim, nešto je puklo. On je iznenada otišao u Švajcarsku, a Sekulićeva ga je odmah posle toga otpratila sa društvene mreže. On joj nije ostao dužan, pa je uzvratio istom merom”, kaže naš izvor i dodaje da se pevačica često s mužem svađala zbog posla.
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

“Oni su na početku veze napravili dogovor da mogu slobodno da se bave svojim karijerama. On regularno ide na pripreme i bavi se profesionalno svojom akademijom, dok je Goga prinuđena da ostane u Beogradu jer je nedavno izdala pesmu, a vratila se i nastupima. Čini nam se da je Domanoviću to zasmetalo i da je napravljena frka zbog toga. Njemu ne prija medijska pažnja jer ne voli eksponiranje, a toga je bilo dok je boravio u Srbiji. Svestan je s kim živi, ali nije se nadao da će mu to toliko smetati”, kaže naš izvor.

FOTO: PRITNSCREEN INSTAGRAM
Pozvali smo pevačicu za komentar, ali bila je nedostupna do zaključenja ovog broja.

42 godine ima Goga
27 godina ima Uroš
1 dete imaju

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Dragan Kadić

Don`t copy text!