EKSKLUZIVNO! Ovo su NAJTRAŽENIJE JAHTING DAME! Afera Prostitucija na Jadranu: Tu su VODITELJKA, Plejboj zečica, starleta… A tu je i CENOVNIK! ČITAJTE U KURIRU

SKANDAL
Bivša voditeljka, Plejbojeva zečica i dve rijaliti učesnice najčešće su gošće crnogorskih političara i njihovih bogatih prijatelja

Najtraženije srpske VIP prostitutke, koje crnogorski političari i njihovi strani partneri plaćaju za seks, navodno su bivša voditeljka Olja Crnogorac i Plejbojeva zečica Božana Vujinović. Osim njih, kako tvrdi izvor Kurira, česte gošće na jahtama i u luksuznim hotelima su i bivše rijaliti učesnice – Nataša Šavija i Nina Prlja.
– Sezona je počela i one uveliko dolaze na primorje, gde ih angažuju biznismeni, političari iz susedne zemlje, ali i njihovi inostrani partneri, najčešće Rusi i Arapi – otkrio je izvor.

Božana Vujinović, prema njegovim rečima, jedna je od najtraženijih, kako među Crnogorcima, tako i među njihovim gostima. Božana, kako objašnjava, radi za makroa Mihajla Maksimovića, koji je u pritvoru u Beogradu, dok preostale tri devojke rade za jednu Beograđanku.
– Godinama na primorju najbolje rade devojke madam iz Beograda, kao i još jedne Crnogorke. Mihajlove dame slabije dolaze na Jadran, ali s obzirom na to da je on u pritvoru, verovatno su počele da se snalaze – dodaje sagovornik.

„Jahting dame“, kako kaže, retko same ugovaraju posao, jer im ljudi za koje rade ne dozvoljavaju lični kontakt s klijentima. Međutim, prema njegovim rečima, s obzirom na to da godinama već rade isti posao, i same su napravile kanale preko kojih uspevaju da se snađu. Prethodnih godina, prema njegovim rečima, hapšene su dve madam iz Crne Gore.