KARLEUŠA OD STRESA I ŠOKA PADA U NESVEST, MORA DA PIJE JAKE LEKOVE ZA SMIRENJE: Smrt majke Divne ju je RAZORILA, ovako reaguje kada joj izjave saučešće - 24h-info

KARLEUŠA OD STRESA I ŠOKA PADA U NESVEST, MORA DA PIJE JAKE LEKOVE ZA SMIRENJE: Smrt majke Divne ju je RAZORILA, ovako reaguje kada joj izjave saučešće

TUŽNA

STARS

Jelena Karleuša ne može da dođe sebi od kada joj je majka Divna umrla 3. marta, posle čega je i otkazala sve nastupe u sledećih 6 meseci.

 

Pevačica se posle smrti majke ne smiruje i plače sve vreme, zbog čega mora da pije i veliku dozu lekova za smirenje. Ona je u više navrata isticala kako je bila veoma vezana za svoju majku.

 

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

“To su sve jaki medikamenti koji će joj pomoći da se barem na trenutak prizove svesti. Krenula je od stresa i šoka da pada u nesvest, ali je sve vreme njeni najbliži pridržavaju. Uz nju su njeni najbolji prijatelji, kao i kolege koje svakodnevno dolaze u kuću da joj izjave saučešće”, rekao je izvor.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Jelena je prebledela i kada neko dođe da izjavi saučešće, dočeka ga u dnevnoj sobi, ali ne govori mnogo sa drugima. Sve vreme joj je velika podrška Divnina rođena sestra Danijela Dmitrović, a uskoro će joj se pridružiti muž Duško Tošić.

 

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

BLIC POLIGRAF Kija kockar : "POLA ČOVEK, POLA WC ŠOLJA"
Don`t copy text!