OVO MORA DA IH JE ZABOLELO! DETALJ KOJI GOVORI SVE! Pogledajte dobro šta piše ispred Vučića, a šta ispred Tačija! (FOTO) - 24h-info

OVO MORA DA IH JE ZABOLELO! DETALJ KOJI GOVORI SVE! Pogledajte dobro šta piše ispred Vučića, a šta ispred Tačija! (FOTO)

SEDNICA SAVETA BEZBENOSTI UN

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin prokomentarisao na Tviteru jedan detalj s jučerašnje sednice Saveta bezbednosti UN povodom tzv. vojske Kosova.

 

Александр Чепурин@AVChepurin

Обратили смо пажњу да је Александар Вучић наступио поред таблице „Србија“ као и представници чланица СБ УН (Русија, Кина, САД и др.). А Хашим Тачи – поред таблице „Хашим Тачи“. Све је исправно.
Генерални секретар УН је примио Председника Србије, док је састанак са Тачијем одбио.

740 people are talking about this

“Obratili smo pažnju da je Aleksandar Vučić nastupio pored tablice ’Srbija‘ kao i predstavnici članica SB UN (Rusija, Kina, SAD i dr.). A Hašim Tači — pored tablice ’Hašim Tači‘. Sve je ispravno. Generalni sekretar UN je primio predsednika Srbije, dok je sastanak sa Tačijem odbio”, napisao je Čepurin.

 

Vučiću “predsedniče”, Tačiju “gospodine”

 

Takođe, ono što je Dačić primetio jeste da su se Tačiju obraćali sa gospodine, dok su Vučića nazvali predsednikom.

 

FOTO: AP

 

– Ali, mi smo smo još jednom uradili ono što je do nas, ukazali smo na kršenje rezolucije 1244 upozorili na moguće teškoće i posledice na mir i stabilnosti u regionu i apelovali na međunarodnu zajednicu da spreče poteze Prištine i pozvali Prištinu da raspusti tu vojsku i povuče takse – kazao je Dačić i dodao je i da nije bilo realno očekivati da će se to zaista i dogoditi. Međutim, ono što je prokomentarisao je da su se na sednici Saveta bezbednosti Vučiću obraćali sa “predsedniče Vučić”, a Tačiju sa “gospodine Tači”.

 

Podsetimo, u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija održana je sednica, na zahtev Srbije i Rusije, povodom odluke Prištine o formiranju vojske. Sednica je bila otvorena za javnost.

 

(Kurir.rs, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

BLIC POLIGRAF Kija kockar : "POLA ČOVEK, POLA WC ŠOLJA"
Don`t copy text!