JEZIVA NESREĆA KOD TRSTENIKA: Tela supružnika pronašli u bunaru, dete 3 DANA VRIŠTALO SAMO U KUĆI - 24h-info

JEZIVA NESREĆA KOD TRSTENIKA: Tela supružnika pronašli u bunaru, dete 3 DANA VRIŠTALO SAMO U KUĆI

TRAGIČNA SMRT BRAČNOG PARA

Časlav i Slađana Anđelković pronađeni mrtvi na dnu jame, dok je policija njihovog sina zatekla promrzlog i prestravljenog u porodičnoj kući, gde je ostao zaključan najmanje tri dana

Tela Časlava (57) i Slađane (50) Anđelković pronađena su juče oko pet sati ujutru u bunaru na njivi u selu Stragari kod Trstenika, a sumnja se da su u jamu upali slučajno, u noći između subote i nedelje, u trenutku kad su pošli da kradu kupus.
Stravičnom otkriću prethodila je prijava meštana iz susednog sela Poljna u kom su supružnici živeli da se iz njihove kuće neprekidno čuju stravični krici i plač njihovog četvorogodišnjeg sina S. A. Ubrzo je primljena još jedna dojava o misterioznom automobilu i opancima koji su ostali pored njega, a koji u blizini jedne njive stoji od nedelje.

 

Zacenio se od plača

 

– Ispostavilo se da je u pitanju automobil supružnika čije je dete plakalo u kući. Policija je izašla na teren i ubrzo pronašla njihova tela na dnu bunara koji se nalazi u blizini njive gde su ostavili kola. Sumnja se da su supružnici u noći između subote i nedelje krenuli u krađu kupusa, a da su mališana ostavili zaključanog u kući. U jamu su verovatno upali slučajno jer je nisu videli zbog mraka, a dete je tokom ovih dana bilo samo u kući. Pronađen je promrzao, zacenjen od plača, umotan u ćebence, a rukama je grlio mačku – ispričao je za Kurir dobro obavešteni izvor.

 

Direktor Centra za socijalni rad iz Trstenika kazao je da su dete supružnika zatekli umotano u ćebence.
– Dobili smo poziv u tri sata ujutru da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dete i, naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren. Sanitetom je prebačeno na Odeljenje pedijatrije u Kruševcu. Preduzeli smo sve potrebne mere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana, koja bi trebalo da preuzme brigu o detetu – rekao je za medije Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku.

 

Kako saznajemo, policija sumnja da je u bunar najpre upala jedna osoba, a da je druga stradala pokušavajući da joj pomogne. Pronađeni su kako leže na stomaku, a tela su poslata na obdukciju.

 

FOTO: KURIR

 

Rođaci u šoku

 

Rođaka nesrećnih Anđelkovića, koja je želela da ostane anonimna, ispričala nam je da je za tragediju saznala od lokalnog mlekadžije.
– Došao je ujutru i rekao mi da su Slađana i Časlav nastradali. Odmah sam pozvala druge rođake, koji su to potvrdili. Pretpostavljam da su krenuli u tu njivu da kradu kupus. Dete im je ostalo u kući, kažu da je vrištalo i urlalo kad su ga policajci pronašli, od subote nije ništa jelo, a kuća je bila hladna. Tragedija nas je zadesila kakva se u selu ne pamti, svi samo o tome pričaju – kroz suze kaže rođaka.

 

Meštani tvrde
Bili skloni krađi

 

Prema rečima meštana Poljne, Časlav Anđelković bio je zaposlen u fabrici “Prva petoletka”, a njegova supruga je bila domaćica.
– On je radio u fabrici, a Slađana je vodila računa o imanju. Imali su dosta stoke, krave, ovce, bavili su se i poljoprivredom. Međutim, i ranije se sumnjalo da su krali po selu, navodno, Slađana je u prodavnici ukrala neke čokolade – rekle su komšije.

(Kurir.rs/ J.Ivić-Lj. Stanišić/ Foto: Ilustracija Zorana Jevtić)

 

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

BLIC POLIGRAF Kija kockar : "POLA ČOVEK, POLA WC ŠOLJA"
Don`t copy text!