VODITELJKA SE OBESILA POSLE SNIMANJA SPOTA SA RONALDINJOM! Ćerka novinarke An Mari Ćurčić pronađena MRTVA u stanu! ČITAJTE U KURIRU! - 24h-info

VODITELJKA SE OBESILA POSLE SNIMANJA SPOTA SA RONALDINJOM! Ćerka novinarke An Mari Ćurčić pronađena MRTVA u stanu! ČITAJTE U KURIRU!

TRAGEDIJA

Marija Ćurčić (25), zaštitno lice beogradskog noćnog života, manekenka, TV voditeljka, ćerka poznate novinarke An Mari Ćurčić i gitariste Del Arno benda Đorđa Ćurčića, tragično je okončala život. Prvi rezultati ukazuju na samoubistvo, iako nije ostavila oproštajno pismo. Njeno beživotno telo pronađeno je obešeno za gelender u stanu…

Za Marijom Ćurčić plače ceo region, a njeni članovi porodice bili su itekako poznati i proslavljeni u svojim karijerama. Ona je pronađena obešena u svom stanu, a ćerka je poznatog poznatog srpskog muzičara Đorđa Ćurčića, člana benda Del Arno, a majka joj je bila poznata novinarka Ana Marija Alves Ćurčić.

 

Majka manekenke radila je kao novinar u Studiju B, pa u Aldžeziri. Marijin otac svira gitaru u Del Arno bendu, i jedan je od najpoznatijih domaćih gitarista.

Pre nego što je postao član Del Arna, Đorđe je 1979. godine sam svirao u bendu “Buvlja pijaca”, koji se tako zvao i pre Čorbinog albuma “Buvlja pijaca”. Zbog služenja JNA napravio je pauzu, a onda je svirao u grupi “Kojoti”, rokabili, potom u sastavu “Bel Tempo”, nakon toga pet godina u “Roland bend”-u.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Deda Marijin joj je ambasador, ispričala je nedavno sama Marija, rekavši da joj je u detinjstvu bilo mnogo teško, jer je bila drugačija od druge dece:

 

“Deda je bio ambasador, upoznao moju baku, koja je isto Srpkinja, tako je nastala moja mama”.

Podsetimo, manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) izvršila je samoubistvo i pronađena je u svom stanu na Savskom vencu, u ulici Aleksandra Kostića.

Marija se obesila u nedelju, 11. novembra oko 23 časa u stanu.

 

Lepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar, voditelj, kao i PR.

 

Svoju karijeru rano je započela, pa je već u 16. godini postala model, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

 

Rođena je u Beogradu, a sa majčine strane vuče poreklo iz Konga.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kurir.rs / Foto: Printscreen

 

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

BLIC POLIGRAF Kija kockar : "POLA ČOVEK, POLA WC ŠOLJA"
Don`t copy text!