Davor Dragičević odgovorio Miloradu Dodiku: Nikada me nećete odavde skloniti - 24h-info

Davor Dragičević odgovorio Miloradu Dodiku: Nikada me nećete odavde skloniti

Davor Dragičević u video poruci objavljenom na Facebooku odgovorio je predsjedniku RS Miloradu Dodiku koji je tokom svog obraćanja na SNSD-ovom skupu u Bileći Dragičeviću i članovima grupe “Pravda za Davida” poručio kako od 8. oktobra više neće biti na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Davora Dragičević je na ovo odgovorio da “oca djeteta kojeg su silovali i ubili, nećeš odavde nikada skloniti, a posebno ne 8. oktobra”.

“Sklonit ću ja vas sve i tebe i Lukača, zločince i ubice. Samo hajte naprijed! Šta čekate 8.? Ja sam spreman i ja vas čekam. Vi se naoružajte s čim god hoćete, a mene i Grupu ‘Pravde za Davida’ nećete skloniti. Dobit ćeš ovaj moj otoman I krevet. Trebat ćete, siguran budi, zločince i ubico, a trebat će i tvojoj djeci. To ti otac ubijenog Davida Dragičevića kaže i tebi i tvojim zločincima”, rekao je Davor Dragičević.

Inače, Dodik je na spomenutom skupu rekao “čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti”.

“Kažite mu da se prestane za****vati da se ja ne bih za****vao s njim. Kaže: ‘jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjoj Luci kao nešto uradi’. Šta će on uradit’? Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmog više neće biti ondje”, poručio je Dodik naskupu u Bileći.

Podijeli ovo s prijateljima:
  •  
  •  
  •  
  •  
ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

ŠOKANTNO priznanje Milana Stankovića Tukao sam se zbog Kije!

BLIC POLIGRAF Kija kockar : "POLA ČOVEK, POLA WC ŠOLJA"
Don`t copy text!